MHL Single Lodge 44 - Compact Housing

MHL Single Lodge 44

Lengte 11 meter
Breedte 3,95 meter
Hoogte 3,95 meter
Oppervlakte 44 m2

MHL woningen worden plug & play geleverd. De woning wordt volledig geprefabriceerd en per vrachtwagen naar de locatie getransporteerd. Op locatie wordt de woning middels een kraan op de fundering geplaatst. De fundering kan bestaan uit stelconplaten of schroefpalen. Na plaatsing dient de woning op elektra, water en afvoer te worden aangesloten.

Materialen Exterieur

Vloer: stalen frame met houten dwarsbalken, mineraalwol isolatie.

Wanden / dak: constructieve wanden - balkenframes 145 mm, gevelfolie, isolatie mineraalwol. De gevelbekleding is standaard van behandeld vuren planken. Optioneel kan er worden gekozen voor andere houtsoorten waaronder thermisch gemodificeerd Ayous. Het dak kan kan indien gewenst worden voorzien van sedum.

Kozijnen, ramen en deuren zijn van onderhoudsarm grenen hout, zwart gespoten, veiligheidsbeslag en voorzien van HR++ glas.

Binnenafwerking

Binnenwanden en plafonds zijn standaard afgewerkt met blank gelakt Fins vuren.

Sanitair: badkamer met inloopdouche voorzien van scheidingswand met schuifdeur. Wastafelmeubel, douchegarnituur, toilet inclusief Geberit.

Keuken met benedenkastjes, koelkast, afzuiger, spoelbak, kraan, 2-pits inductiekookplaat.

Installaties: warmtepomp boiler 80L, aircoheater vloermodel, woonventilator.

Optioneel : sedumdak, vloerverwarming, alternatieve vloer- / wandafwerking, maatwerkkasten, bloemkozijn, keukenapparatuur.

Tijdlijn

Levertijd circa 20 weken.

Verzending

Het transport van deze woning vindt plaats per vrachtwagen. Gezien de breedte is het van belang dat de locatie bereikbaar is met een grote vrachtwagen. Middels een kraan wordt de woning van de vrachtwagen op de fundering geplaatst.

MHL Single Lodge 44

De MHL Single Lodge is een elegante onder architectuur ontworpen woning. De Single Lodge kan worden uitgevoerd met één of twee slaapkamers en / of nog een mezzanine welke als extra slaapruimte of bergruimte kan dienen. De woning is volledig voorzien en standaard afgewerkt met underlayment wanden en plafonds waarin inbouwspots zijn verwerkt. Bij de keuze voor materialen wordt zoveel mogelijk gekozen voor duurzame, natuurlijke en herbruikbare materialen. Zo is er gekozen voor hoogwaardige grenenhouten kozijnen die onderhoudsarm zijn en extra benadrukken dat het om een van hout gebouwde woning gaat. De standaard vloerafwerking is marmoleum wat ook een natuurlijk product is. De MHL Single Lodge wordt volledige geprefabriceerd waardoor er geen assemblage op lokatie meer plaatsvindt. Je dient deze prachtige woning alleen nog aan te sluiten op water, afvoer en elektra en uiteraard te voorzien van meubilair.

Prijzen zijn altijd 'vanaf' prijzen gebaseerd op een standaard uitgevoerde woning.

 • Afmetingen 11 meter x 3,95 meter
 • Oppervlakte 44 m2
 • Basis prijs €119.500
119.500ex BTW
Ex transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

  Compact housing

  Compacte pre-fab woningen en kantoorunits.

  Smart, Sustainable, Plug & Play
  Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.