Yiruma - Compact Housing

Yiruma

Yiruma is een samenwerking tussen Compact Housing en Studio Sluijzer. Dit Koreaanse woord belichaamt het gevoel van kalmte en vrede dat voortkomt uit dicht bij de natuur te zijn. Yiruma ontwikkelt designer cabins die zowel qua exterieur als interieur gekenmerkt worden door verfijnde esthetiek, natuurlijke elementen en ingetogen luxe. Deze cabins gaan op in de omgeving en laten je er maximaal van genieten.

Nature hospitality is een sterk groeiende markt in de recreatiebranche. Yiruma cabins bieden de mogelijkheid om te genieten van het buitenleven en de frisse lucht zoals je ervaart tijdens kamperen, maar dan in een accommodatie die zich meet met een luxe hotelkamer.

Yiruma cabins zijn volledig geprefabriceerde accommodaties die plug & play worden geleverd. De cabins bieden alles wat je nodig hebt en niets meer dan dat. Ze zijn ontworpen om gasten comfortabel te laten genieten van de natuur om hen heen. De keuze voor natuurlijke materialen en veel daglicht zorgen voor verbinding met de omgeving. Binnen wordt buiten en buiten wordt binnen.

C01

W01

W02

Compact housing

Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

Smart, Sustainable, Plug & Play
Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.