Surla - Compact Housing

Surla

Het avontuur van Surla begon met Surla#1 in 2020, waar Robbert Jan Meerpoel en Judith Nijmeijer hun passie voor wonen op het water, luxe en duurzaam leven realiseerden. Ze ontwierpen hun eigen zelfvoorzienende droomwoonboot. Vanwege de overweldigende vraag en interesse die daarop volgden hebben Robber ten Judith besloten om hun droomboten op professionele wijze in serie te gaan produceren. Surla beschikt in Nederland over verschillende ligplaatsen op prachtige plekken, zodat ze hun klanten de ultieme belevenis van het recreëren op een houseboat kunnen geven.

Compact Housing gaat nu in samenwerking met Surla designer cabins ontwerpen op het water. Surla biedt 100% ecologische en zelfvoorzienende houseboats die gebruikmaken van duurzame materialen en innovatieve systemen. Je kunt genieten van de luxe en ruimte aan boord terwijl je off-grid leeft of verblijft.

Surla X Compact Housing biedt de mogelijkheid om een droom houseboat te huren, te kopen, of een combinatie van beiden (met beheerfaciliteiten). De houseboats zijn namelijk naast een perfect verblijf voor jezelf een slimme investering. Ervan uitgaande dat u zelf geen gebruik maakt van de boot, bedraagt het rendement ca. 8%.

Deze samenwerking draait om het verwezenlijken van uw dromen op het water met een milieuvriendelijke benadering.

 

Compact housing

Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

Smart, Sustainable, Plug & Play
Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.