ÖÖD House - Compact Housing - Tiny Houses & Thuiskantoor

ÖÖD

ÖÖD House ontwerp voor tiny mirror house en thuiskantoorÖÖD House is het eerste tiny mirror house. Scandinavisch minimalisme in optima forma. Ontworpen als tiny house, hotelroom / B&B, home / mobile office, studio toepassingen en gemaakt van de beste materialen.

Fully equipped met badkamer, kitchenette, vloerverwarming en gecombineerde living en slaapkamer. Het idee van ÖÖD House ontstond toen de broers Andreas en Jaak Tiik een weekendje hiken wilden plannen. Hun zoektocht naar een bijzondere tiny house op een mooie plek waar ze konden overnachten leidde echter niet tot het gewenste resultaat.

De enige accommodaties die ze konden vinden, waren blokhutten voor grotere groepen mensen of kleine huizen van middelmatige kwaliteit. Deze accommodaties waren verre van het ideale huis dat Andreas en Jaak zochten. Ze voldeden niet aan hun verwachtingen en het doel van hun vakantie om maximaal van de omgeving te genieten.

Deze ervaring bracht hen op het idee om een ÖÖD hotelconcept te creëren met een stijlvol en onderscheidend design. Een modulair concept dat opgaat in de omgeving bestaande uit hotelkamers en bijgebouwen zoals receptie, restaurant, conferentiezalen, spa, fitnessruimte, etc. De modules hebben kunnen verschillen qua inhoud, maar de uniforme uitstraling maakt het mogelijk om het hotel geleidelijk uit te breiden naargelang de vraag.

ÖÖD House, inspired by the outdoors and designed to fit seamlessly in nature. Bring the outside inside.

Compact housing

Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

Smart, Sustainable, Plug & Play
Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.