Eko Koncept Tiny Houses - Compact Housing

Eko Koncept Tiny Houses

Eko Koncept voor duurzame bouw van tiny housesEen duurzaam prefab tiny house

Eko Koncept is een toonaangevende architectenstudio en fabrikant van energiezuinige, houten prefabwoningen. Voor de compacte woningen wordt er gebruik gemaakt van milieuvriendelijke en energiezuinige bouwmaterialen. Met ervaring in het monteren van ecologische huizen en gebouwen, is het een duurzame en economische vorm van woningbouw. Hierbij wordt gestreefd om luchtvervuiling en de opwarming van de aarde te verminderen. Eko Koncept onderscheidt zich door een effectieve aanpak bij het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van mooie, functionele, comfortabele en vooral unieke prefab woningen.

Het met een Red Dot Design Award bekroonde concept ‘MINI’ is een modulair Tiny House concept dat Compact Housing exclusief vertegenwoordigt in de Benelux. Dit prachtige tiny house is de ultieme cabin die voor veel verschillende toepassingen gebruikt kan worden. Denk naast tiny house ook aan een geïsoleerd tuinhuis, recreatiewoning, mantelzorg woning of gastenverblijf.

 

 

 

Compact housing

Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

Smart, Sustainable, Plug & Play
Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.