Eko Koncept - Compact Housing

Eko Koncept

Eko Koncept is een toonaangevende architectenstudio en fabrikant van energiezuinige, houten prefabwoningen. Voor de woningen maakt Eko Koncept gebruik van milieuvriendelijke en energiezuinige bouwmaterialen. Als resultaat van jarenlange ervaring in het monteren van ecologische huizen en gebouwen, biedt Eko Koncept een duurzame en economische vorm van woningbouw, waarbij wordt gestreefd om luchtvervuiling en de opwarming van de aarde te verminderen. Eko Koncept onderscheidt zich door een effectieve aanpak bij het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van mooie, functionele, comfortabele en vooral unieke prefab woningen.

Het met een Red Dot Design Award bekroonde concept ‘MINI’ is een modulair Tiny House concept dat Compact Housing exclusief vertegenwoordigt in de Benelux. Dit prachtige Tiny House is de ultieme cabin die voor veel verschillende toepassingen gebruikt kan worden. Denk naast Tiny House aan recreatiewoning, tuinkantoor, studio of gastenverblijf.

Compact housing

Compacte pre-fab woningen en kantoorunits.

Smart, Sustainable, Plug & Play
Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.