SCANDI - Compact Housing

SCANDI

SCANDI ontwikkelt al 16 jaar modulaire woningen en Tiny Houses van hout waarmee je ruime krijgt om te wonen, ontspannen en werken. Of je nou graag meer tijd doorbrengt in de natuur, een toevoeging zoekt aan je hospitality business, of een mooie oplossing zoekt als thuiskantoor, spa of gym. De opties zijn eindeloos doordat SCANDI hun (tiny) houses in verschillende formaten aanbiedt.

De standaard maten beginnen vanaf een oppervlakte van 21 m2 voor een prijs van €33.000 ex BTW en lopen op tot huisjes met een oppervlakte van bijna 130 m2 voor een prijs van €118.460 ex BTW. Heb jij eenmaal de SCANDI variant gevonden die perfect bij jou past, dan maakt SCANDI de koop hiervan erg gemakkelijk.

Op het moment dat je het huis besteld, wordt deze in 35 dagen geproduceerd. Vervoer naar Nederland of Duitsland zit al inbegrepen in de prijs. SCANDI woningen kunnen conform het Bouwbesluit en de BENG worden geleverd.

Compact Housing is partner van SCANDI op de Nederlandse en Belgische markt, dus ben jij helemaal verkocht? Dan kan je via onze website of via de configuratie-tool op de SCANDI website je eigen huisje bestellen. Met de configurator zie je direct alle mogelijkheden die SCANDI biedt om tot jouw gewenste woning te komen. Hierdoor verloopt het koopproces zo soepel en efficiënt mogelijk.

Als je de huizen liever eerst in het echt wil bekijken, dan kan dat op recreatiepark de Wilsumer Berge. Vanuit Nederland bevindt zich dit zo’n 10 minuten over de Duitse grens. Neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen.

Compact housing

Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

Smart, Sustainable, Plug & Play
Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.