Nokken - Compact Housing

Nokken

Nokken is ontstaan vanuit een eenvoudig idee: als steeds meer mensen in een natuurlijke omgeving willen wonen, dan is het logisch dat mensen ook in een natuurlijke omgeving op vakantie willen. De oprichters van Nokken hebben een achtergrond in architectuur en design voor de hospitality / hotel branche. Vanuit die hoedanigheid worden de Nokken cabins ontworpen.

Deze waanzinnige cabins zijn ontworpen om in te genieten, herinneringen te creëren en vakantie te vieren. Deze cabins horen thuis op een natuurlijke, niet-stedelijke locatie waar ze een dynamische verbinding met de omgeving tot stand brengen en ermee in harmonie zijn.

In een Nokken cabin kun je tijdens het werken, slapen en leven de seizoenen en het weer meemaken. Het vertegenwoordigt de emotie van kamperen als kind, de pure eenvoud van deelnemen aan de natuur in plaats van alleen maar getuige te zijn. Volledig ondergedompeld tussen de sterren ’s nachts, de zonsopgang in de ochtend, de vogels die fluiten bij het aanbreken van de dag, de geur van dauw op het gras of het avondlicht dat door de bomen valt.

Deze cabins bieden de mogelijkheid om verbonden te zijn met de natuur, te slapen in een veilige mooie omgeving en doen dat praktisch overal ter wereld.

Designed to experience nature like never before.

Compact housing

Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

Smart, Sustainable, Plug & Play
Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.