Kleiner wonen - Compact Housing

Kleiner wonen

Kleiner wonen, bewuster leven

De traditionele manier van bouwen voldoet steeds minder aan de behoeften van de huidige markt. Mensen verlangen naar een andere manier van wonen: kleiner, vrijer, en vooral duurzamer. Niet langer gebonden aan een loodzware hypotheek en een vaste locatie. De huidige huizen zijn vaak te groot, inefficiënt en prijzig.

Gelukkig is er een nieuwe trend ontstaan: de ‘tiny house movement’. Steeds meer innovatieve woonconcepten spelen in op de veranderende behoeften en wensen van mensen en toekomstige generaties. Compact Housing heeft als doel om goed ontworpen woningen aan te bieden die perfect aansluiten bij deze nieuwe woonvisie.

Prefab huizen zijn een uitstekende oplossing voor de groeiende groep één- en tweepersoonshuishoudens. Deze doelgroep heeft vaak genoeg aan een compacte woning van 50m² tot 60m². De woningen die Compact Housing aanbiedt, zijn speciaal ontworpen voor deze behoefte. Bovendien worden prefab woningen in een fabriek gebouwd, waardoor er geen stikstof vrijkomt op de locatie en de impact op de natuur minimaal is.

Wat maakt een compacte prefab woning zo aantrekkelijk?

  1. Betaalbaarheid: Deze woningen zijn vriendelijk voor je portemonnee en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  2. Energiezuinigheid: Compacte prefab woningen zijn goed geïsoleerd en voldoen aan hoge energienormen. Je verbruikt minder energie voor verwarming en koeling, wat resulteert in lagere CO2-emissies1.
  3. Flexibiliteit: Ze zijn verplaatsbaar en kunnen in de toekomst voor verschillende doeleinden worden ingezet.
  4. Duurzaamheid: De bouw in een fabriek minimaliseert de impact op het milieu.

Of je nu een starter bent of een één- of tweepersoonshuishouden, een compacte prefab woning biedt een slimme en duurzame oplossing. Laten we samen streven naar een bewuste en comfortabele manier van wonen! 

 

Compact housing

Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

Smart, Sustainable, Plug & Play
Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.