MORI Tiny House - Compact Housing

MORI Tiny House

Midden op de Veluwe, vlakbij de Zandenplas, staat MORI tiny house. MORI is het Japanse woord voor “forest” en zoals de naam al doet blijken slaap je middenin het bos op een kleinschalig park. Eigenaren Nick en Muk droomden al jaren over een tiny house. Vanuit hun eigen wens om op inspirerende plekken te overnachten waar de natuur een groot element speelt, kozen ze voor een huisje met veel aandacht voor detail. Inclusief buitendouche, plunge pool en haard. Hier kom je tot rust in en minimalistisch verblijf met een uniek ontwerp met veel ramen, licht en prachtig design.

In dit tiny house van 31m2 is rekening gehouden met functie, design, en luxe, voor een zo comfortabel mogelijk verblijf. De 3.5m hoge ramen in de master bedroom geven je het gevoel alsof je in het bos slaapt. Daarnaast is er ruimte voor 2 extra personen in de tiny bedroom. Dat maakt MORI geschikt voor 2 koppels of een gezin tot 3 kinderen.

MORI ligt gunstig gelegen aan de noordkant van de Veluwe. Je loopt vanaf de camping zo het bos in, en binnen 10 minuten loop je – via een idyllisch bospaadje – naar de Zandenplas. Daarnaast vind je in de omgeving onder andere het Veluwemeer, twee zandverstuivingen, de Elspeetse heide en het historische stadje Elburg.

Wil je MORI tiny house in het echt zien en beleven? Boek jouw verblijf dan hier en geniet van het bos, de omgeving en het knusse huisje.

Wil jij liever meteen je eigen MORI tiny house? Bekijk de specificaties dan hier. Of en ben je wel geïnteresseerd, maar heb je nog geen locatie? Schrijf je dan in via deze link en wij houden je op de hoogte van de nieuwste MORI updates!

Compact housing

Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

Smart, Sustainable, Plug & Play
Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd.Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.