X-HOMES - Compact Housing

X-HOMES

X-homes tiny house ontwerpX-HOMES zijn prachtige modulaire compact houses die maximaal gebruik maken van ruimte en daglicht. De modulaire serres worden op locatie aan de basismodule gekoppeld. Het modulaire ontwerp van de X-HOMES geeft veel diepte aan deze tiny houses en heeft tevens als voordeel dat de woningen gemakkelijk en betaalbaar te verplaatsen is. Het kunnen koppelen van modules biedt veel flexibiliteit in ontwerp en geeft de mogelijkheid om de woning op termijn uit te breiden of zelfs te verkleinen.

Kortom, X-HOMES maakt compact houses die meegroeien met de behoefte van de bewoner(s). De rechthoekige modules zorgen voor optimaal gebruik van de ruimte en de grote ramen geven een ruim en luchtig gevoel. X-HOMES kunne conform het Bouwbesluit worden geleverd. Het zijn ideale woningen voor starters, één- en tweepersoonshuishoudens die een duurzame en betaalbare woningen zoeken. Uiteraard zijn de X-STUDIO en X-LOFT ook zeer geschikt als recreatiewoning, kantoor, studio, mantelzorgwoning, gastenverblijf etc.

Compact housing

Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

Smart, Sustainable, Plug & Play
Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.