Compact Housing - Over ons

Over ons

Compact Housing is producent en distributeur van compacte, geprefabriceerde woningen, cabins en tiny houses. Onze prefab, modulaire woningen zijn multifunctioneel en te gebruiken voor zowel permanente bewoning als recreatiewoning, tuin- of thuiskantoor, Bed & Breakfast, guesthouse, studio etc. Indien vereist kunnen onze grotere huizen worden opgeleverd conform de eisen van het Bouwbesluit voor permanente bewoning, inclusief de BENG norm.

De wereld is altijd in beweging en beweegt zich naar meer duurzame vormen van bouwen, wonen, werken en recreëren. Na decennia waarin groter en meer beter leek, zien wij nu een gemeenschap van moderne, ondernemende mensen die kleiner en duurzamer wenst te wonen en te leven. Zonder daarbij aan kwaliteit in te boeten. Mensen die inzien dat kleiner niet per definitie minder is. De perceptie van benodigde ruimte om te leven en te werken verandert sterk. Met onze compacte, maar uiterst functionele en tevens duurzame huizen, kantoren en studio’s bieden wij oplossingen voor mensen die meegaan in deze ontwikkeling.

Compact Housing biedt kwalitatief hoogwaardige, betaalbare en snelle oplossingen voor deze doelgroep alsmede de woningnood die o.a. het gevolg is van het sterk stijgende aantal één- en tweepersoonshuishoudens. Onze houten woningen en tiny houses zijn een uitstekende en duurzame oplossing voor de huidige problematiek.

Maar bovenal zijn deze woningen een kans om vrijer te leven, te ontzorgen en om te ondernemen. Je kan ze gebruiken als weekendverblijf, guest house, Bed and Breakfast, mantelzorgwoning of voor permanente bewoning. Deze tiny houses zijn milieuvriendelijk en voldoen aan de basisbehoeften van comfort en rust. Door middel van intelligent design en het verantwoord gebruik van materialen bieden deze compacte, kleine woningen een inspirerende woon- en of werkruimte.

Compact housing

Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

Smart, Sustainable, Plug & Play
Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd.Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.