X-LOFT - Compact Housing

X-LOFT

Lengte 3m / 6m
Breedte 12m
Hoogte 2,70m
Oppervlakte 54
Turn Key levering

De X-LOFT bestaat uit twee modules die op lokatie worden gekoppeld. De lokatie dient door de klant te worden voorbereid middels het aanleggen van een geschikte fundering en zorgen voor aanwezige aansluitingen op nutsvoorzieningen als elektriciteit, water en afvoer. Wat betreft fundering volstaan stelcon platen of schroefpalen.

Materialen Exterieur

De constructie bestaat uit houtskeletwanden, -vloer en -plafond welke met mineraalwol zijn geïsoleerd. De X-LOFT is voorzien van grenenhouten kozijnen met H++ isolatieglas. De gevelbekleding van de X-LOFT is standaard uitgevoerd met thermisch behandeld vurenhout. Optioneel kan er gekozen worden voor andere houtsoorten in bijvoorbeeld barcode profiel.

Binnenafwerking

De binnenwanden en het plafond van de X-LOFT worden standaard schilderklaar opgeleverd. Optioneel kan er gekozen worden voor een afwerking met houtpanelen en / of houten latten.

Wat betreft de vloer is er keuze uit PVC en parket.

Tijdlijn

De X-LOFT heeft een productietijd van 25 weken.

Kenmerken
Verzending

Transport van de X-LOFT gaat per vrachtwagen.

Vloerplan

X-Homes X-LOFT

X-LOFT is een ruime en energiezuinige compacte woning van standaard 54m2 die conform Bouwbesluit & BENG kan worden opgeleverd. De ‘serre-module’ geeft veel diepte aan de woning en zorgt voor maximale lichtinval.

De woning kan worden uitgevoerd met één of twee slaapkamers en is standaard van alle gemakken voorzien als badkamer met douche en toilet en een volwaardige keuken met apparatuur. Voor zowel interieur als exterieur zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft de afwerking. Ook het formaat van de X-LOFT kan worden aangepast.

 • Afmetingen 3m / 6m x 12m
 • Oppervlakte 54
 • Basis prijs €129.500
129.500ex BTW
Ex transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

  Compact housing

  Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

  Smart, Sustainable, Plug & Play
  Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.