X-LOFT - Compact Housing

X-LOFT

Breedte 12m
Lengte 3m / 6m
Hoogte 2,70m
Oppervlakte 54
Turn Key levering

De X-LOFT bestaat uit twee modules die op lokatie worden gekoppeld. De lokatie dient door de klant te worden voorbereid middels het aanleggen van een geschikte fundering en zorgen voor aanwezige aansluitingen op nutsvoorzieningen als elektriciteit, water en afvoer. Wat betreft fundering volstaan stelcon platen of schroefpalen.

Materialen Exterieur

De constructie bestaat uit een houten skelet met wand- en plafondpanelen met PIR isolatie. De X-LOFT is voorzien van PVC kozijnen met H++ isolatieglas. De buitenzijde van de X-LOFT heeft standaard een industriële uitstraling. Optioneel kan er gekozen worden voor een afwerking met gevelpanelen van hout.

Binnenafwerking

De binnenwanden en het plafond van de X-LOFT hebben standaard een industriële uitstraling van de wandpanelen en plafondpanelen van de basisconstructie. Optioneel kan er gekozen worden voor een afwerking met houtpanelen en / of houten latten.

Wat betreft de vloer is er keuze uit PVC of parket.

Tijdlijn

De X-LOFT heeft een productietijd van 12 - 16 weken.

Kenmerken
Verzending

Transport van de X-LOFT gaat per vrachtwagen.

Vloerplan

X-Homes X-LOFT

X-LOFT is een ruime en energiezuinige compacte woning van 54m2 die conform Bouwbesluit kan worden opgeleverd. De ‘serre-module’ geeft veel diepte aan de woning en zorgt voor maximale lichtinval. De constructie is gemaakt van panelen met PIR isolatie met Rc waarden tussen 2,61m2.K/W en 3.08 m2.K/W. De ramen zijn van H++ isolatieglas.

De woning kan worden uitgevoerd met één of twee slaapkamers en is standaard van alle gemakken voorzien als badkamer met douche en toilet en een volwaardige keuken met apparatuur. Voor zowel interieur als exterieur zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft afwerking. Kies voor een stoere industriële look of een rustieke uitstraling met houten wanden, plafonds en facade.

 • Afmetingen 12m x 3m / 6m
 • Oppervlakte 54 m2
 • Basis prijs €115.000
115.000ex BTW
Ex transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

  Compact housing

  Compacte pre-fab woningen en kantoorunits.

  Smart, Sustainable, Plug & Play
  Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.