SCANDI Double - Compact Housing

SCANDI Double

Lengte 11,40
Breedte 7,00
Hoogte 2,85
Oppervlakte 60
Turn Key levering

De woning wordt vervaardigd in een fabriek onder gecontroleerde omstandigheden. SCANDI woningen en cabins bestaan uit verschillende modules welke door het SCANDI team op locatie worden gekoppeld. Vervolgens wordt de woning binnen enkele dagen volledig afgewerkt op de locatie, inclusief een keuken, badkamer, elektra en ventilatiesysteem. De modules zijn tijdens transport ingepakt met polypropyleenfolie.

Het huis wordt middels een kraan op de bouwplaats op een voorbereide fundering geplaatst. De keuze van het type fundering (schroefpaal, stelconplaten enz.) wordt bepaald door het type grond op de bouwplaats. De fabrikant levert een tekening van het lay-outsysteem van de funderingen om de constructie van het huis te ondersteunen.

Ook heeft het huis aansluiting nodig op de volgende nutsvoorzieningen: riolering, water en elektriciteit. De fabrikant geeft de posities van aansluitingen en uitgangen ten opzichte van de geprojecteerde assen aan.

Materialen Exterieur

- Houtskeletbouw met 200 mm thermische isolatie (dak, vloer en muren) Energie-efficiëntie: A+
- Gevelbekleding geschilderd vuren
- Dak: Metalen platen
- PVC kozijnen met HR+++ beglazing
- Buitenverlichting

- Interieurwand- en plafondafwerking: Houten bekleding

Binnenafwerking

- Binnenkant muren vurenhouten planken geschilderd
- Plafond vurenhouten planken geschilderd

Keuken
- Ingebouwde standaard SCANDI-keuken
- Exclusief apparatuur

Badkamer
- Voorziening voor toilet
- Voorziening voor douche
- Wastafel

Vloer
- Laminaatvloer klasse 32

Tijdlijn

SCANDI woningen worden circa 35 dagen na plaatsing van de order geproduceerd. Transport neemt circa 14 dagen in beslag. Afhankelijk van de grootte van de woning heeft het SCANDI team heeft zo'n 2 tot 14 dagen nodig om de woning te assembleren en af te werken.

Kenmerken
Verzending

SCANDI woningen worden per vrachtwagen geleverd.

Vloerplan

SCANDI Double

De Scandi Double biedt de beste combinatie van stijl, functionaliteit en betaalbaarheid. Deze fraaie compacte woning van 60m2 heeft twee slaapkamers. Met zijn slimme indeling bestaande uit twee modules die elegant samenvloeien, geniet je van een ruimte die niet alleen praktisch is, maar ook een charmant en gezellig karakter heeft.

De SCANDI woningen zijn de scherpst geprijsde modulaire woningen binnen het aanbod van Compact Housing. Al 16 jaar bouwt SCANDI comfortabele, elegante en energiezuinige huizen (Energieklasse woning conform NTA 8800 - A+ label). Deze woningen zijn perfect als recreatiewoning, gastenverblijf en kunnen ook conform Bouwbesluit en BENG geleverd worden.

Het concept bestaat uit houten modules die dezelfde breedte hebben en zijn gebaseerd op principes van mobiliteit en modulariteit. De SCANDI Double is opgebouwd uit twee modules die op locatie aan elkaar worden gekoppeld. Dit Tiny House heeft een oppervlakte van 60 vierkante meter. Het is duurzaam gebouwd, energiezuinig en compleet voorzien van badkamer, keukenblok, verwarming en verlichting.

 • Afmetingen 11,40 x 7,00
 • Oppervlakte 60
 • Basis prijs €71.000
71.000ex BTW
Ex transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

  Compact housing

  Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

  Smart, Sustainable, Plug & Play
  Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.