EcoCabins Tiny Villa 60 - Compact Housing

EcoCabins Tiny Villa 60

Lengte 12m
Breedte 5m
Hoogte 3,90
Oppervlakte 60
Turn Key levering

Alle EcoCabins compacte woningen worden plug and play geleverd. Deze Tiny Houses worden geprefabriceerd en compleet afgebouwd per vrachtwagen naar de locatie getransporteerd. Op locatie wordt deze houten woning middels een kraan op de fundering geplaatst. De fundering bestaat uit stelcon platen of schroefpalen.

Materialen Exterieur

De buitenzijde is gemaakt van Siberisch lariks hout met geïntegreerde hemelwaterafvoer. Wat betreft de kleur van de buitenzijde kan gekozen worden uit verschillende RAL kleuren of hout oliën.

Binnenafwerking

De woning wordt standaard opgeleverd met:

- Triple glas (A+++)
- Elektrische vloerverwarming
- Keuken + apparatuur (inductie kookplaat, koelkast, magnetron)
- Badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.
- Wasmachine aansluiting op plek naar keuze

Tijdlijn

De EcoCabins Tiny Villa 60 heeft een productietijd van 16-20 weken.

Kenmerken
Verzending

Het transport van de Tiny Villa 60 vindt plaats per vrachtwagen. Gezien de breedte van 5 meter is het van belang dat de locatie bereikbaar is met een grote vrachtwagen. Middels een kraan wordt de woning van de vrachtwagen op de fundering geplaatst.

Vloerplan

EcoCabins Tiny Villa 60

Basic edition

De EcoCabins Tiny Villa 60 is een compacte, houten prefab woning van 50m2 met een overdekte LED-verlichte buitenruimte van circa 10m2. Zo kan je ook bij minder behaaglijk weer buiten zitten en van de natuur kunt genieten.

Deze volwaardige woning is van alle gemakken voorzien en kan indien gewenst conform het Bouwbesluit voor permanente bewoning worden geleverd. EcoCabins bouwt robuuste houten woningen die energiezuinig en betaalbaar zijn.

 • Afmetingen 12m x 5m
 • Oppervlakte 60
 • Basis prijs €105.000
105.000ex BTW
Ex transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

  Compact housing

  Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

  Smart, Sustainable, Plug & Play
  Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd.Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.