Mini for 4 - Compact Housing

Mini for 4

Lengte 7,7
Breedte 5
Hoogte 2.85
Oppervlakte 32
Turn Key levering

De beide Mini modules worden per enkele vrachtwagen naar de lokatie getransporteerd en aldaar middels een kraan aan elkaar gekoppeld. De klant dient de fundering te realiseren en de aansluitingen op elektra, water en afvoer te verzorgen. Wat betreft fundering volstaan stelcon platen of schroefpalen.

Materialen Exterieur

De wandconstructie is gemaakt van massief 60 mm CLT / cross laminated timber met isolatie van 50mm mineraal wol (U=0,516W/m2k). De dakconstructie is op basis van houtskeletbouw met eveneens 50mm mineraalwol isolatie. De wanden aan de buitenzijde zijn bekleed met latten van Siberisch lariks. De vloer is van 130mm EPS isolatie panelen (U=0,217W/m2k). Het dak is bekleed met Bitumen Tegola Canadese Shingles. PVC kozijnen voorzien van dubbel glas.

Binnenafwerking

Keuken voorzien van een tweepits keramische kookplaat en een koelkast. Betegelde badkamer met douche, toilet en wastafel. De Mini wordt verwarmd met elektrische wandverwarming.

Tijdlijn

De Mini for 4 heeft een productietijd van 12 - 14 weken.

Kenmerken
Verzending

Transport vindt plaats per vrachtwagen. Op lokatie dient een kraan de modules op de fundering te plaatsen.

Vloerplan

Ekokoncept Mini for 4

Mini for 4 is een duurzaam ontworpen compact house dat is bekroond met een Red Dot Design Award. Het concept bestaat uit houten modules die dezelfde breedte hebben en zijn gebaseerd op principes van mobiliteit en modulariteit. Deze units zijn in één geheel te transporteren en worden compleet uitgerust geleverd, klaar voor direct gebruik. De Mini for 4 is opgebouwd uit twee modules die op locatie aan elkaar worden gekoppeld. Dit Tiny House heeft een oppervlakte van 32 vierkante meter. Het is duurzaam gebouwd, energiezuinig en compleet voorzien van badkamer, keukenblok, verwarming en verlichting. Er kan gekozen worden uit twee vloerplannen met één of twee slaapkamers.

 • Afmetingen 7,7 x 5
 • Oppervlakte 32
 • Basis prijs €59.900
59.900ex BTW
Ex transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

  Compact housing

  Compacte pre-fab woningen en kantoorunits.

  Smart, Sustainable, Plug & Play
  Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.