Tiny Villa 60 Premium - Compact Housing

Tiny Villa 60 Premium

Lengte 5 meter
Breedte 12 meter
Hoogte 3,90 meter
Oppervlakte 50
Turn Key levering

Alle Tiny Villa compacte woningen worden plug & play geleverd. De woning wordt volledig geprefabriceerd en compleet afgebouwd en per vrachtwagen naar de locatie getransporteerd. Op locatie wordt deze houten woning middels een kraan op de fundering geplaatst. De fundering bestaat uit stelconplaten of schroefpalen.

Materialen Exterieur

De buitenzijde is gemaakt van Thermisch gemodificeerd vuren of Sibersich Lariks hout met geïntegreerde hemelwaterafvoer en zonnepanelen. Wat betreft de kleur van de buitenzijde kan gekozen worden uit verschillende RAL kleuren of hout oliën.

Binnenafwerking

- Aluminium kozijnen met Triple glas (A+++)
- Handgemaakte houten shutters
- Visgraat parket
- Elektrische vloerverwarming en een gashaard
- Geïntegreerde hemelwaterafvoer
- 100% elektrisch
- Keuken met kookeiland + apparatuur (inductie kookplaat, koelkast, magnetron)
- Inloopdouche + toilet
- Wasmachine aansluiting op plek naar keuze

Tijdlijn

De EcoCabins #TinyVilla 60 Premium heeft een productietijd van 20-25 weken.

Kenmerken
Verzending

Het transport van deze woning vindt plaats per vrachtwagen. Gezien de breedte van 5 meter is het van belang dat de locatie bereikbaar is met een grote vrachtwagen. Middels een kraan wordt de woning van de vrachtwagen op de fundering geplaatst.

Tiny Villa 60 Premium

De Tiny Villa 60 is een 'Tiny House' en een zeer high end afgewerkte compacte prefab woning. Deze prachtige woning is ontwikkeld in samenwerking met Studio Sluijzer uit Amsterdam. De totale oppervlakte van de woning is 60m2 waarvan 50m2 woonruimte en 10m2 overdekt terras. Dit huis is voorzien van maximaal comfort en luxe. Er is werkelijk niets aan de verbeelding overgelaten en daarbij uiteraard uitstekend geïsoleerd, duurzaam gebouwd en energiezuinig in gebruik. Living large in a Tiny House is zeker van toepassing in het geval van de Tiny Villa.

 • Afmetingen 5 meter x 12 meter
 • Oppervlakte 50
 • Basis prijs €137.500
137.500ex BTW
Ex transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

  Compact housing

  Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

  Smart, Sustainable, Plug & Play
  Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.