EcoCabins Tiny Villa 60 Premium - Compact Housing

EcoCabins Tiny Villa 60 Premium

Breedte 12
Lengte 5
Hoogte 3,90
Oppervlakte 50
Turn Key levering

Alle EcoCabins compacte woningen worden plug & play geleverd. De woning wordt volledig geprefabriceerd en compleet afgebouwd en per vrachtwagen naar de locatie getransporteerd. Op locatie wordt deze houten woning middels een kraan op de fundering geplaatst. De fundering bestaat uit stelconplaten of schroefpalen.

Materialen Exterieur

De buitenzijde is gemaakt van Siberisch lariks hout met geïntegreerde hemelwaterafvoer en zonnepanelen. Wat betreft de kleur van de buitenzijde kan gekozen worden uit verschillende RAL kleuren of hout oliën.

Binnenafwerking

- Aluminium kozijnen met Triple glas (A+++)
- Handgemaakte houten shutters
- Visgraat parket
- Elektrische vloerverwarming en een gashaard
- Geïntegreerde hemelwaterafvoer
- 100% elektrisch
- Keuken met kookeiland + apparatuur (inductie kookplaat, koelkast, magnetron)
- Inloopdouche + toilet
- Wasmachine aansluiting op plek naar keuze

Tijdlijn

De EcoCabins #TinyVilla 60 Premium heeft een productietijd van 20-25 weken.

Kenmerken
Verzending

Het transport van deze woning vindt plaats per vrachtwagen. Gezien de breedte van 5 meter is het van belang dat de locatie bereikbaar is met een grote vrachtwagen. Middels een kraan wordt de woning van de vrachtwagen op de fundering geplaatst.

EcoCabins Tiny Villa 60 Premium

De Tiny Villa 60 Premium van EcoCabins is een 'Tiny House' en is het meest premium Tiny House uit het aanbod van EcoCabins. Deze prachtige compacte woning is ontwikkeld in samenwerking met Studio Sluijzer uit Amsterdam. De totale oppervlakte van de woning is 60m2 waarvan 50m2 woonruimte en 10m2 overdekt terras. Voorzien van maximaal comfort en luxe. Er is werkelijk niets aan de verbeelding overgelaten en daarbij uiteraard uitstekend geïsoleerd, duurzaam gebouwd en energiezuinig in gebruik.

 • Afmetingen 12 x 5
 • Oppervlakte 50 m2
 • Basis prijs €140.000
140.000ex BTW
Ex transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

  Compact housing

  Compacte pre-fab woningen en kantoorunits.

  Smart, Sustainable, Plug & Play
  Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.