MHO 1.0 / 2.0 - Compact Housing

MHO 1.0 / 2.0

Lengte 3,17 meter
Breedte 2,49 meter
Oppervlakte 7,9 m2
Optioneel

- Verlengbaar in lengte en breedte
- Toevoegen van berging
- Deur aan de lage zijde
- Openslaande deuren of schuifpui
- Dakraam
- Wijziging in raampartij
- Kleur Lariks latten buitenzijde
- Sedumdak
- Klapbed (MHO 2.0)

Materialen Exterieur

- Stalen frame onder de Home Office
- Afwerking buitenzijde: Siberisch Lariks FSC
- Beglazing: HR ++ dubbelglas
- Isolatie in vloer, wanden en dak
- Klapraam
- Vloerafwerking: Marmoleum beton look
- Plantenbak
- Buitenlamp

Binnenafwerking

- Vast bureau
- 1x enkel wcd + lichtschakelaar
- 1x dubbele wcd + UTP aansluiting
- 1x Design opbouw verlichtingsspot

Upgrades
- Sta / zit bureau
- Heater
- Aircoheater (voor verwarmen en koelen)
- Hanglamp boven bureau
- MHO opbergkast
- Opbergrek
- Zonwering buitenzijde (elektrisch)
- Zonwering binnenzijde

Tijdlijn

Levertijd circa 16 weken.

Kenmerken
Verzending

Het transport van de My Home Office vindt plaats per vrachtwagen. Middels een kraan wordt de MHO van de vrachtwagen op de fundering geplaatst.

My Home Offices worden plug & play geleverd. Het tuinkantoor of gastenverblijf wordt volledig geprefabriceerd en per vrachtwagen naar de locatie getransporteerd. Op locatie wordt de woning middels een kraan op de fundering geplaatst. De fundering kan bestaan uit stelconplaten of schroefpalen. Na plaatsing dient de MHO, indien nodig, op elektra, water en afvoer te worden aangesloten.

Vloerplan

MHO 1.0 / 2.0

Comfortabel thuiswerken

De MHO 1.0 is het basis office model van My Home Office. Het biedt een serene werkplek waar je ongestoord kunt werken, met een panoramisch uitzicht dankzij de grote ramen en de strategische plaatsing van het bureau. Dit tuinkantoor is ontworpen om bestand te zijn tegen zowel zomerse hitte als winterse kou en kan in de meeste gevallen zonder vergunning in je tuin worden geplaatst.

Het basismodel 1.0 kan worden aangepast en uitgebreid met verschillende opties, zodat het perfect past in elke tuin. Optioneel kan aan de MHO 1.0 een klapbed worden toegevoegd, zo breid je hem uit tot de MHO 2.0. Voor verdere personalisatie is het mogelijk om de My Home Office uit te breiden in zowel lengte als breedte, waardoor het geschikt wordt voor extra opslagruimte, werkruimte of zelfs een tuinkamer. De raampartijen kunnen worden aangepast aan de omgeving van de tuin. Zo kan bijvoorbeeld een raam in de zijgevel worden vervangen door een dichte wand, waardoor plaatsing van de My Home Office in de hoek van de tuin mogelijk wordt. Daarnaast bieden we flexibiliteit wat betreft de deur: deze kan worden geplaatst aan de hoge of lage zijde, en je kunt kiezen voor een schuifpui of openslaande deuren. Het interieurwerk kan volledig op maat worden samengesteld om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

 • Afmetingen 3,17 meter x 2,49 meter
 • Oppervlakte 7,9 m2
 • Basis prijs €24.900
24.900ex BTW
Ex transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

  Compact housing

  Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

  Smart, Sustainable, Plug & Play
  Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.