Yiruma YW04 - Compact Housing

Yiruma YW04

Lengte 3,50 meter
Breedte 6,00 meter
Hoogte 3,50 meter
Oppervlakte 21 m2
Turn Key levering

De woning wordt vervaardigd in een fabriek onder gecontroleerde omstandigheden. De Yiruma cabin wordt volledig afgewerkt afgeleverd op de locatie, inclusief een uitgeruste keuken, badkamer, elektra en ventilatiesysteem. De woning is tijdens transport ingepakt met polypropyleenfolie.

Het huis wordt middels een kraan op de bouwplaats op een voorbereide fundering geplaatst. De keuze van het type fundering (schroefpaal, stelconplaten enz.) wordt bepaald door het type grond op de bouwplaats. De fabrikant levert een tekening van het lay-outsysteem van de funderingen om de constructie van het huis te ondersteunen.

Ook heeft het huis aansluiting nodig op de volgende nutsvoorzieningen: riolering, water en elektriciteit. De fabrikant geeft de posities van aansluitingen en uitgangen ten opzichte van de geprojecteerde assen aan.

Materialen Exterieur

- Gevelafwerking: Thermisch gemodificeerd vuren
- Dakafwerking: Thermisch gemodificeerd vuren optioneel sedum
- Kozijnen: Aluminium & hout - HR++ glas

Installaties
- Elektrische vloerverwarming
- Mechanische ventilatie
- Elektrische boiler: 50 liter
- Inbouwspots

Optioneel
- Buitendouche
- Hout- / pelletkachel
- Airco

Binnenafwerking

Living
- Wanden & plafond: geschilderd
- Vloer: Eiken PVC

Keuken
- Keuken fronten: DecoLegno - Zwart hout - U129 Maloja
- Keuken kraan: Geborsteld RVS
- Aanrechtblad: Composiet
- Koelkast met vriesvak: AEG of vergelijkbaar
- Tweepits inductiekookplaat: AEG of vergelijkbaar

Badkamer
- Badkamer wand en vloer: betegeld
- Badkamer wand : Concrete LCDA - Panbeton Rugged - 200 Natural Grey
- Wandwc: ME by Starck
- Douche garnituur: Geborsteld RVS

Tijdlijn

De levertijd bedraagt circa 20 weken vanaf het moment van opdracht.

Kenmerken
Verzending

Het transport van deze woning vindt plaats per vrachtwagen. Gezien de breedte is het van belang dat de locatie bereikbaar is met een grote vrachtwagen. Middels een kraan wordt de woning van de vrachtwagen op de fundering geplaatst.

Yiruma cabins worden plug &and play geleverd. De woning wordt volledig geprefabriceerd en per vrachtwagen naar de locatie getransporteerd. Op locatie wordt de woning middels een kraan op de fundering geplaatst. De fundering kan bestaan uit stelconplaten of schroefpalen. Na plaatsing dient de woning op elektra, water en afvoer te worden aangesloten.

Vloerplan

Yiruma YW04

De YW04, de tiny cabin in de Yiruma-familie, belichaamt het kenmerkende ontwerp van Yiruma: een perfecte balans tussen esthetiek, natuurlijke materialen en subtiele luxe, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Yiruma straalt rust en vrede uit, geïnspireerd door een nauwe band met de natuur. De YW04 biedt een compacte, maar toch luxueuze ruimte voor twee personen, met grote ramen die zorgen voor een naadloze integratie met de buitenwereld. Deze prachtig afgewerkte cabine omvat een stijlvolle badkamer met inloopdouche, een handige kitchenette en vloerverwarming voor extra comfort. Ideaal voor de horeca, vakantieverhuur, als gastenverblijf of als je op zoek bent naar de ultieme privé-uitje.

 • Afmetingen 3,50 meter x 6,00 meter
 • Oppervlakte 21 m2
 • Basis prijs €52.500
52.500ex BTW
Ex transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

  Compact housing

  Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

  Smart, Sustainable, Plug & Play
  Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.