EcoCabins Tiny Villa 50 - Compact Housing

EcoCabins Tiny Villa 50

Lengte 10m
Breedte 5m
Hoogte 3,90 meter
Oppervlakte 40
Turn Key levering

Alle EcoCabins compacte woningen worden plug & play geleverd. De woning wordt volledig geprefabriceerd en compleet afgebouwd per vrachtwagen naar de locatie getransporteerd. Op locatie wordt deze houten woning middels een kraan op de fundering geplaatst. De fundering bestaat uit stelcon platen of schroefpalen.

Materialen Exterieur

De buitenzijde is gemaakt van Siberisch lariks hout met geïntegreerde hemelwaterafvoer. Wat betreft de kleur van de buitenzijde kan gekozen worden uit verschillende RAL kleuren of hout oliën.

Binnenafwerking

De woning wordt standaard opgeleverd met:

- Triple glas (A+++)
- Elektrische vloerverwarming
- Keuken + apparatuur (inductie kookplaat, koelkast, magnetron)
- Badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.
- Wasmachine aansluiting op plek naar keuze

Tijdlijn

De EcoCabins Tiny Villa 50 heeft een productietijd van 16-20 weken.

Kenmerken
Verzending

Het transport van de Tiny Villa 50 vindt plaats per vrachtwagen. Gezien de breedte van 5 meter is het van belang dat de locatie bereikbaar is met een grote vrachtwagen. Middels een kraan wordt de woning van de vrachtwagen op de fundering geplaatst.

Vloerplan

EcoCabins Tiny Villa 50

De Tiny Villa 50 is een comfortabele, volwaardige woning met 40 m2 woonoppervlakte en een overdekt zijterras van 10 m2. Het ontwerp van de woning voldoet aan het bouwbesluit voor permanente bewoning.

De Tiny Villa 50 heeft standaard 2 slaapkamers, een badkamer en een ruime living met keuken met lichtinval van 3 kanten. In de filosofie van EcoCabins is het buitenleven belangrijk. Veel zicht naar buiten, veel licht naar binnen.

 • Afmetingen 10m x 5m
 • Oppervlakte 40
 • Basis prijs €92.500
92.500ex BTW
Ex transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

  Compact housing

  Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

  Smart, Sustainable, Plug & Play
  Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.