MHL Lodge 30 - Compact Housing

MHL Lodge 30

Lengte 9,50 meter
Breedte 3,50 meter
Hoogte 3,50 meter
Oppervlakte 30
Turn Key levering

De woning wordt vervaardigd in een fabriek onder gecontroleerde omstandigheden. MHL woningen en cabins worden volledig afgewerkt afgeleverd op de locatie, inclusief een uitgeruste keuken, badkamer, elektra en ventilatiesysteem. De woning is tijdens transport ingepakt met polypropyleenfolie.

Het huis wordt middels een kraan op de bouwplaats op een voorbereide fundering geplaatst. De keuze van het type fundering (schroefpaal, stelconplaten enz.) wordt bepaald door het type grond op de bouwplaats. De fabrikant levert een tekening van het lay-outsysteem van de funderingen om de constructie van het huis te ondersteunen.

Ook heeft het huis aansluiting nodig op de volgende nutsvoorzieningen: riolering, water en elektriciteit. De fabrikant geeft de posities van aansluitingen en uitgangen ten opzichte van de geprojecteerde assen aan.

Materialen Exterieur

- Vloer: Houten frame met mineraal wol isolatie
- Dakbedekking: EPDM met behandeld vurenhout
- Gevelafwerking: behandeld vurenhout
- Deuren en kozijnen: Zwart vurenhout
- Beglazing: HR++
- Buitenkraan
- Buitenverlichting voor het terras

Optioneel
- Sedumdak
- Vloerverwarming
- Buitenverlichting voor de gevel
- Terrasuitbreiding

Binnenafwerking

Afwerking
- Vloer: lamelparket
- Wanden: geschilderd
- Plafond: Fins underlayment
- Standaard verlichting en toilet

Sanitaire voorzieningen
- Badkamermeubilair van Fins underlayment
- Toilet
- Douche betegeld

Keuken
- Standaard HPL-keuken
- 2-pits inductiekookplaat
- Koelkast
- Afzuigkap

Optioneel
- 4-pits inductiekookplaat
- Vaatwasser
- Bad

Tijdlijn

Levertijd circa 20 weken.

Kenmerken
Verzending

Het transport van deze woning vindt plaats per vrachtwagen. Gezien de breedte is het van belang dat de locatie bereikbaar is met een grote vrachtwagen. Middels een kraan wordt de woning van de vrachtwagen op de fundering geplaatst.

MHL woningen worden plug &and play geleverd. De woning wordt volledig geprefabriceerd en per vrachtwagen naar de locatie getransporteerd. Op locatie wordt de woning middels een kraan op de fundering geplaatst. De fundering kan bestaan uit stelconplaten of schroefpalen. Na plaatsing dient de woning op elektra, water en afvoer te worden aangesloten.

Vloerplan

MHL Lodge 30

Ontdek de perfecte samensmelting van modern design en functionaliteit met de MHL 30, een architectonisch ontworpen cabin uit de MHL serie. Met zijn kenmerkende lessenaarsdak, overstek en strakke lijnen straalt deze cabin tijdloze elegantie uit.

Met een ruimte van 30 m2 biedt de MHL 30 alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf voor twee personen. De grote raampartijen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht en versterken het gevoel van ruimte, terwijl ze een naadloze verbinding met de omgeving creëren.

Of het nu gaat om een weekendje weg, een tiny house-project of een stijlvol gastenverblijf, de MHL 30 is de ideale keuze. Geniet van het comfort en de functionaliteit van deze fraai ontworpen cabin.

Prijzen zijn altijd 'vanaf' prijzen gebaseerd op een standaard uitgevoerde woning.

 • Afmetingen 9,50 meter x 3,50 meter
 • Oppervlakte 30
 • Basis prijs €79.000
79.000ex BTW
Ex transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

  Compact housing

  Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

  Smart, Sustainable, Plug & Play
  Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.