Lakeside Cabins - nature when you need it - Compact Housing

Lakeside Cabins – nature when you need it

JE EIGEN DUURZAAM GEBOUWDE TINY HOUSE IN EEN PRACHTIGE OMGEVING

Op nog geen 15 minuten rijden vlak over de grens bij Ootmarsum en Hardenberg vindt u De Wilsumer Berge. Dit vakantiepark is gelegen in het Duitse Grafschaft Bentheim, een regio die bekend staat om haar natuurrijke omgeving; schitterende bossen, uitgestrekte heidevelden, valleien en Kasteel Bentheim. Op dit veelzijdige park wordt WB The Valley ontwikkeld.

Het park biedt hoogwaardige faciliteiten voor alle doelgroepen. In 2022 biedt De Wilsumer Berge de mogelijkheid om uw eigen duurzaam
gebouwde Tiny House aan te schaffen. Het terrein waar dit kleinschalige vakantiepark komt, kijkt prachtig uit over het glooiende landschap van de Grafschaft Bentheim. In totaal worden hier 10 duurzame Tiny Houses gebouwd. Het gaat om 4 persoons Cabins in een natuurlijke stijl, met eigen veranda en ruime kavels. Dit park biedt een unieke kans om te investeren in een nature lodge. Het park is helemaal ontwikkeld voor de verhuur. Als u wilt mag u buiten het hoogseizoen twee weken per jaar verblijven in de lodge, of op basis van last-minute beschikbaarheid. De huisjes zijn met name interessant als zorgeloze belegging. Alle lodges zijn duurzaam gebouwd en volledig ingericht voor de verhuur. Ook zijn sommige lodges uit te breiden met een sauna of hottub. Het is een unieke plek met de mooiste uitzichten, dichtbij Oostmarsum in Twente (Nederland).

Compact housing

Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

Smart, Sustainable, Plug & Play
Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.