Prefab woning - Compact Housing

Prefab woning

Standi 3 tiny house mantelzorgwoning prefab vakantiewoning bos

Op zoek naar een prefab woning of vakantiewoning? Onze compacte prefab huizen zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Een prefab huis is een slimme en efficiënte manier van bouwen die een minimale belasting heeft op het milieu en de omgeving.

Bekijk ons aanbod van prefab woningen, cabins en tiny houses en laat u inspireren!

Prefab woning prijzen

Bij Compact Housing geloven we dat iedereen recht heeft op een comfortabel thuis. Daarom bieden we betaalbare opties zonder concessies te doen aan kwaliteit of stijl. Onze woningen worden in de fabriek van onze leveranciers geproduceerd en op locatie in elkaar gezet en afgebouwd. Dit efficiënte productieproces zorgt er voor dat we voor goede prijzen zeer mooie en complete tiny houses kunnen leveren. Goede prijs en kwaliteit dus!

De prijs van onze compacte prefab woningen staat vooraf vast. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Prefab Vakantiewoning

Onze woningen zijn bij uitstek geschikt als prefab vakantiewoning. Wij plaatsen zeer veel van onze woningen op vakantieparken of in de tuin bij mensen als vakantiehuis. Dus ook als u het huisje wilt gaan verhuren bent u bij ons aan het juiste adres.

Prefab tuinkantoor

We leveren ook mooie prefab tuinkantoren voor iedereen die op zoek is naar een mooie werkplek in de tuin. Deze stijlvolle kantoor-units worden volledig gereed bij u in de tuin geleverd en geplaatst. Alleen de stroom, water en sanitair moet worden aangesloten. Daarna kunt u heerlijk aan het werk.

Duurzaamheid prefab woning

Onze woningen zijn uitgerust met uitstekende isolatie in de wanden, het plafond en de vloer. Dit zorgt voor een aangename temperatuur en helpt energie te besparen. We bieden de keuze uit houten, aluminium of PVC-ramen met driedubbel isolatieglas en minimaliseren daarmee het warmteverlies.

De 200 mm thermische Isover-isolatie in wanden, plafond en vloer zorgt voor een aangename temperatuur en helpt energie te besparen. De meeste woningen kunnen we conform de BENG-eisen opleveren. Meestal houdt dit in dat het prefab huis voorzien wordt van zonnepanelen en een lucht-, warmte- en waterpomp.

Compacte prefab woningen zijn niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Ze inspireren om bewuster en duurzamer te leven.

Levering prefab huis

Uw Compact House wordt turn-key geleverd op de door u aangewezen locatie. Kortom, compleet voorzien van een keuken, badkamer, apparatuur, verlichting en vloer- en wandafwerking. U hoeft alleen nog water en elektriciteit aan te sluiten.

Onze prefab woningen worden in een gecontroleerde omgeving geproduceerd. Dit betekent dat we de kwaliteit nauwlettend in de gaten kunnen houden en efficiënt kunnen werken.

De korte bouwtijd is een groot voordeel. Binnen enkele weken staat uw woning klaar, zonder maandenlang te hoeven wachten.

 

Flexibiliteit en Toekomstbestendigheid

Onze woningen zijn verplaatsbaar. Dus als uw situatie verandert, kunt u uw huis meenemen naar een nieuwe locatie. Bovendien zijn compacte prefab woningen in de toekomst voor meerdere toepassingen inzetbaar. Denk aan een kantoor, mantelzorgwoning, gastenverblijf of zelfs een Bed & Breakfast.

Kortom, een compacte woning van Compact Housing biedt niet alleen een comfortabel thuis, maar ook een duurzame en betaalbare levensstijl.

Bekijk ons aanbod van woningen, cabins en tiny houses en laat u inspireren!

Compact housing

Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

Smart, Sustainable, Plug & Play
Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.