Massiva Woodhouse - Compact Housing

Massiva Woodhouse

Al meer dan 15 jaar beheerst Massiva Woodhouse de kunst van het bouwen van duurzame en modulaire huizen en gebouwen in Scandinavië en Europa. Het portfolio biedt een divers aanbod, van ziekenhuizen tot kantoren, administratieve knooppunten tot gezellige privéwoningen. De prioriteit ligt echter op het gebied van modulaire huizen, gekoesterd vanwege hun duurzame milieubewustzijn en ongeëvenaard gemak.

De ruime ervaring en geavanceerde technologie beschermt u tegen het gedoe van stress, rommel en complexiteit van het bouwproces. De holistische benadering omvat alles, van zorgvuldige selectie en naadloze configuratie tot snelle levering en montage ter plaatse. In de productiewerkplaats resoneert de symfonie van in serie geproduceerde modulaire woningen. Kwaliteit is hier een constante metgezel. Voorafgaand aan de levering aan de klant ondergaan de huizen strenge productietests en worden ze onderworpen aan twee rondes van streng technisch onderzoek.

Massiva huizen belichamen de kunst van comfortabel en bevredigend leven, wat tot uiting komt in uitgestrekte, zorgvuldig
ontworpen lay-outs. Voor investeerders, ontwikkelaars en bouwpioniers worden oplossing op maat geboden.

Compact housing

Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

Smart, Sustainable, Plug & Play
Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.