Mantelzorgwoning kopen - Compact Housing

Mantelzorgwoning kopen

Tiny house mantelzorgwoning tuin hout

Wilt  u een mooie mantelzorgwoning kopen die snel geleverd kan worden? Of een pre-mantelzorgwoning waar u of uw dierbaren in alle comfort kunnen verblijven? Wij bieden diverse duurzame, energiezuinige prefab woningen van hout. Deze worden plug & play geleverd. Allemaal zodat u snel kunt genieten van de voordelen van een mantelzorgwoning.

Onze focus ligt op kwaliteit én esthetiek. Hierdoor is uw mantelzorgwoning niet alleen functioneel, maar ook mooi om te zien. Of het nu gaat om een pre-mantelzorgwoning die u voorbereidt op toekomstige zorgbehoeften, of een mantelzorgwoning die u in uw tuin wilt plaatsen, wij hebben de oplossing voor u.

Bekijk ons aanbod van mantelzorgwoningen hier.

Tiny House Hout Bos  Tiny House interieur inrichting keuken woonkamer

Mantelzorgwoning in tuin

Een mantelzorgwoning in uw tuin biedt oplossing voor het bieden van zorg aan uw dierbaren. Met een mantelzorgwoning in uw eigen achtertuin kunnen uw geliefden dicht bij u blijven, terwijl ze toch hun eigen privacy en onafhankelijkheid behouden. Onze prefab mantelzorgwoningen zijn speciaal ontworpen om naadloos in uw tuin te passen. Onze woningen voldoen ook aan de regels en vergunningseisen voor (pre) mantelzorgwoningen van de meeste gemeenten. Of u nu extra ruimte nodig heeft voor een ouder familielid, een gehandicapt kind, of een andere zorgbehoevende persoon, een zorgwoning in de tuin kan de oplossing zijn waar u naar op zoek bent.

  

 

Mantelzorgwoning prijzen

Bij Compact Housing BV streven we ernaar om kwalitatief hoogwaardige mantelzorgwoningen aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Onze prijzen zijn transparant en eerlijk, zonder verborgen kosten. We begrijpen dat de kosten van een mantelzorgwoning een belangrijke overweging kunnen zijn. Daarom bieden we verschillende opties aan om tegemoet te komen aan diverse budgetten en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige oplossing of een meer luxe uitvoering, wij kunnen u helpen bij het vinden van een mantelzorgwoning die past binnen uw financiële mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod van mantelzorgwoningen hier.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe betaalbaar een mantelzorgwoning kan zijn.

Veelgestelde vragen over mantelzorgwoningen

Wilt u meer weten over mantelzorgwoningen en hoe ze kunnen voldoen aan uw specifieke behoeften? Bekijk dan onze veelgestelde vragen over mantelzorgwoningen voor uitgebreide antwoorden op de meest voorkomende vragen. Klik hier om onze FAQ te bekijken.

Compact housing

Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

Smart, Sustainable, Plug & Play
Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.