KODA - Compact Housing

KODA

Meer KODA’s in Nederland! KODA ontwerpt minimalistische en luxe modulaire woningen die tevens verplaatsbaar zijn. Kodasema is een multidisciplinaire en bekroonde designstudio, gespecialiseerd in architectuur van modulaire KODA-woningen voor wonen, werken, hospitality en meer.
Eenvoud en vrijheid – zijn de waarden die een KODA woning biedt waardoor in veel opzichten meer ruimte en felxibiliteit ontstaat om vrijer te leven. Compact Housing en KODA by Kodasema zijn een partnership gestart om deze waanzinnige, compacte prefab woningen beschikbaar te maken voor kleine en grote ontwikkelingsprojecten. Bij Basecamp in IJmuiden aan Zee staat de KODA Loft Extended die op afspraak kan worden bezichtigd dan wel recreatief gehuurd kan worden. Ervaar een KODA op twee minuten lopen van zee. Boek een verblijf via www.basecamp-ijmuiden.nl

Compact housing

Compacte pre-fab woningen en kantoorunits.

Smart, Sustainable, Plug & Play
Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.