X-Studio - Compact Housing

X-Studio

Lengte 5,8 meter
Breedte 6 meter
Hoogte 2,7 meter
Oppervlakte 35m2
Turn Key levering

De X-Studio wordt per vrachtwagen met kraan naar de lokatie gereden en op de lokatie geplaatst. Het gewicht van deze cabin is +/- 5 ton. Na plaatsing wordt de serre module binnen enkele minuten uitgeschoven.

Materialen Exterieur

De stalen constructie is voorzien van wand- en plafondpanelen met PIR isolatie. Voor de raampartijen wordt H++ isolatieglas gebruikt. Standaard heeft het exterieur een industriële uitstraling. Er kan tegen meerprijs worden gekozen voor houten gevelbekleding waarmee de X-STUDIO een meer rustiek karakter krijgt.

Binnenafwerking

De X-Studio is standaard voorzien van:
- Badkamer met douche, toilet, wastafel met kastjes.
- Kitchenette met keramische 2 ringen kookplaat, afzuigkap en koelkast met vriezer.
- PVC vloer
- 50 liter boiler
- Voorbereiding elektra voor verlichting
- Split airco

Tijdlijn

De productietijd van de X-Studio bedraagt 12-16 weken.

Kenmerken
Verzending

Transport gaat per vrachtwagen.

Vloerplan

X-Homes X-Studio

X-STUDIO is een innovatieve cabin van 35m2 die zowel in een industriële als rustieke look wordt aangeboden. Uitstekend te gebruiken als recreatieve accommodatie, kantoor, showroom, studio of Tiny House. Standaard voorzien van badkamer met douche en toilet, slaapkamer en kitchenette. De wanden en het plafond zijn voorzien van dikke 100 mm isolatiepanelen en de ramen van H++ isolatieglas. De grote hoeveelheid glas geeft een enorm ruimtelijk gevoel en verbinding met de omgeving. De uitschuifbare ‘serre-module’ maakt dat de X-STUDIO makkelijk te verplaatsen en transporteren is. Kortom, deze studio biedt een enorme mate van flexibiliteit.

 • Afmetingen 5,8 meter x 6 meter
 • Oppervlakte 35m2
 • Basis prijs €65.000
65.000ex BTW
Ex transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

  Compact housing

  Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

  Smart, Sustainable, Plug & Play
  Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.