EcoCabins TinySuite - Compact Housing

EcoCabins TinySuite

Lengte 3m
Breedte 6m
Hoogte 3,35m
Oppervlakte 18
Turn Key levering

De #TinySuite kan worden geplaatst op een fundering van stelcon platen of schroefpalen. De module kan met een kraan of grote 'fork lift' op de fundering worden geplaatst. De #TinySuite is all electric en sluit je aan op elektra, water en afvoer.

Materialen Exterieur

De buitenzijde is gemaakt van Siberisch lariks hout met geïntegreerde hemelwaterafvoer en zonnepanelen. Wat betreft de kleur van de buitenzijde kan gekozen worden uit verschillende RAL kleuren of hout oliën.

Binnenafwerking

De #TinySuite is geïnspireerd op de kamers van (luxe) hotels met een aangrenzende badkamer en is als Basic of LXRY-variant verkrijgbaar.

- Elektrische vloerverwarming
- Inloopdouche & toilet
- Kitchenette (LXRY-variant)
- Aluminium kozijnen (LXRY-variant)
- 6 jaar garantie
- Triple glas A+++

Tijdlijn

De EcoCabins #TinySuite heeft een productietijd van 15-20 weken.

Kenmerken
Verzending

Transport vindt plaats per vrachtwagen. Op locatie dient een kraan of een fork lift de #TinySuite op de fundering te plaatsen.

Vloerplan

EcoCabins #TinySuite

De #TinySuite is ontworpen als slimme compacte ruimte en multi inzetbaar als recreatieve accommodatie, tuinkantoor, studio, gastenverblijf etc. Door zijn ‘tiny’ afmetingen van 6x3m is de #TinySuite makkelijk te vervoeren en past in elke achtertuin.

Het is mogelijk om #TinySuites te stapelen, te schakelen en optioneel uit te rusten met dakterras. Daarnaast kun je ook kiezen voor een groendak. Een groendak geeft meerwaarde aan je #TinySuite door bij te dragen aan de lokale biodiversiteit, aan luchtzuivering, waterretentie en het besparen van energie.

 • Afmetingen 3m x 6m
 • Oppervlakte 18
 • Basis prijs €33.500
33.500ex BTW
Ex transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

  Compact housing

  Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

  Smart, Sustainable, Plug & Play
  Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.