EcoCabins TinyOffice - Compact Housing

EcoCabins TinyOffice

Breedte 6 meter
Lengte 3 meter
Hoogte 3,35 meter
Oppervlakte 18
Turn Key levering

De #TinyOffice kan worden geplaatst op een fundering van stelcon platen of schroefpalen. De module kan met een kraan of grote 'fork lift' op de fundering worden geplaatst. De #TinyOffice is all electric en sluit je aan op elektra, water en afvoer.

Materialen Exterieur

De buitenzijde is gemaakt van Siberisch lariks hout met geïntegreerde hemelwaterafvoer en zonnepanelen. Wat betreft de kleur van de buitenzijde kan gekozen worden uit verschillende RAL kleuren of hout oliën.

Binnenafwerking

De #TinyOffice is als Basic of LXRY-variant verkrijgbaar.

- Elektrische vloerverwarming
- Inloopdouche & toilet
- Kitchenette (LXRY-variant)
- Aluminium kozijnen (LXRY-variant)
- 6 jaar garantie
- Triple glas A+++

Tijdlijn

De EcoCabins #TinyOffice heeft een productietijd van 15-20 weken.

Kenmerken
Verzending

Transport vindt plaats per vrachtwagen. Op locatie dient een kraan of een fork lift de #TinyOffice op de fundering te plaatsen.

EcoCabins #TinyOffice

De #TinyOffice is ontworpen als slimme compacte ruimte en multi inzetbaar als tuinkantoor of studio, maar ook als recreatieve accommodatie of gastenverblijf etc. Door zijn ‘tiny’ afmetingen van 6x3m is de #TinyOffice makkelijk te vervoeren en past het in elke achtertuin.

Het is mogelijk om #TinyOffices te stapelen, te schakelen en optioneel uit te rusten met dakterras. Daarnaast kun je ook kiezen voor een groendak. Een groendak geeft meerwaarde aan je #TinyOffice door bij te dragen aan de lokale biodiversiteit, aan luchtzuivering, waterretentie en het besparen van energie.

 • Afmetingen 6 meter x 3 meter
 • Oppervlakte 18 m2
 • Basis prijs €33.500
33.500ex BTW
Ex transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

  Compact housing

  Compacte pre-fab woningen en kantoorunits.

  Smart, Sustainable, Plug & Play
  Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.