EcoCabins Tiny Villa 60 LXRY - Compact Housing

EcoCabins Tiny Villa 60 LXRY

Lengte 12m
Breedte 5m
Hoogte 3,9m
Oppervlakte 60
Turn Key levering

Alle EcoCabins compacte woningen worden plug & play geleverd. De woning wordt volledig geprefabriceerd en compleet afgebouwd per vrachtwagen naar de locatie getransporteerd. Op locatie wordt deze houten woning middels een kraan op de fundering geplaatst. De fundering bestaat uit stelcon platen of schroefpalen.

Materialen Exterieur

De buitenzijde is gemaakt van Siberisch lariks hout met geïntegreerde hemelwaterafvoer. Wat betreft de kleur van de buitenzijde kan gekozen worden uit verschillende RAL kleuren of hout oliën.

Binnenafwerking

De woning wordt standaard opgeleverd met:

- Triple glas (A+++)
- Elektrische vloerverwarming
- Keuken + apparatuur (inductie kookplaat, koelkast, magnetron)
- Badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.
- Wasmachine aansluiting op plek naar keuze

Tijdlijn

De EcoCabins TH60 heeft een productietijd van 16-20 weken.

Kenmerken
Verzending

Het transport van de Tiny Villa 60 vindt plaats per vrachtwagen. Gezien de breedte van 5 meter is het van belang dat de locatie bereikbaar is met een grote vrachtwagen. Middels een kraan wordt de woning van de vrachtwagen op de fundering geplaatst.

Vloerplan

EcoCabins Tiny Villa 60 LXRY

Luxury edition

Een volwaardige en volledig van hout gebouwde woning met 60m2 woonoppervlak die voldoet aan het bouwbesluit voor permanente bewoning. Maar er is ook een toenemende interesse in deze woning als mantelzorg woning, praktijk en kantoor.

Deze uitstekend geïsoleerde, energiezuinige woning wordt Turn Key opgeleverd, voorzien van vloerverwarming, badkamer met inloopdouche en keuken met apparatuur. Buitenleven is belangrijk in de filosofie van EcoCabins. Binnen is buiten doordat deze compacte prefab woningen zijn voorzien van veel grote ramen. Veel zicht naar buiten, veel licht naar binnen.

 • Afmetingen 12m x 5m
 • Oppervlakte 60
 • Basis prijs €110.000
110.000ex BTW
Ex transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

  Compact housing

  Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

  Smart, Sustainable, Plug & Play
  Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.