MHL Single Lodge - Compact Housing

MHL Single Lodge

Lengte 12,6 meter
Breedte 3,95 meter
Hoogte 3,90 meter
Oppervlakte 50 m2
Turn Key levering

Alles wat MHL prefab woningen nodig hebben om geplaatst te kunnen worden, is een fundering / vlakke ondergrond met voldoende draagvermogen en aansluitpunten voor water, elektriciteit en riolering. Als fundering worden, afhankelijk van de samenstelling van de ondergrond, schroefpalen of stelconplaten gebruikt.

Materialen Exterieur

De woning wordt vervaardigd in een fabriek onder gecontroleerde omstandigheden. Het wordt volledig afgewerkt geleverd op de bouwplaats, inclusief een uitgeruste keuken en badkamer, bedekt met polypropyleenfolie voor transport.

Ook heeft het huis aansluiting nodig op de volgende nutsvoorzieningen: riolering, water en elektriciteit. De fabrikant geeft de noodzakelijke positie van communicatie-uitgangen ten opzichte van de geprojecteerde assen aan.

De bouwconstructie is bedoeld voor de volgende belastingen:
- Effectieve belasting in leefruimtes 2,0 kN/m²;
- Fundamentele windsnelheid 24 m/s;
- Sneeuwbelasting 1,25 kN/m².

De dragende houten structuren zijn gemaakt van hout volgens sterkteklasse C24 (LVS EN 338):
- Vloerpaneel - constructiebalken 220 x 45 mm;
- Buitenmuren - constructiebalken 120 x 45 mm;
- Dak - constructiebalken 145 x 45 mm, EPDM/bitumen dakbedekking, verticale, decoratieve bekleding.

Alle interne technische installaties zijn inbegrepen:
- Water- en sanitaire installatie, buitenkraan;
- Ventilatiesysteem installatie;
- Interne elektriciteitsinstallatie: Schakelaars en stopcontacten, Spotlights installaties (met een dimfunctie
voor het woongedeelte), Externe LED-verlichting (zwart).
- Buitenkraan.

- Houten kozijnen met HR+++ glas.

Binnenafwerking

Binnenwanden en plafonds zijn standaard afgewerkt met blank gelakt Fins vuren.

Sanitair: badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, douchegarnituur, toilet inclusief Geberit. Wanden van fibo trespo of vergelijkbaar. Optioneel betegeld.

Keuken met benedenkastjes, koelkast, afzuiger, spoelbak, kraan, 2-pits inductiekookplaat.

Vloer: marmoleum, lamelparket of pvc

Installaties: boiler 80L, woonventilator.

Optioneel : sedumdak, vloerverwarming, alternatieve vloer- / wandafwerking, maatwerkkasten, bloemkozijn, keukenapparatuur.

Tijdlijn

Levertijd circa 18 weken.

Verzending

Het transport van deze woning vindt plaats per vrachtwagen. Gezien de breedte is het van belang dat de locatie bereikbaar is met een grote vrachtwagen. Middels een kraan wordt de woning van de vrachtwagen op de fundering geplaatst.

MHL woningen worden plug & play geleverd. De woning wordt volledig geprefabriceerd en per vrachtwagen naar de locatie getransporteerd. Op locatie wordt de woning middels een kraan op de fundering geplaatst. De fundering kan bestaan uit stelconplaten of schroefpalen. Na plaatsing dient de woning op elektra, water en afvoer te worden aangesloten.

De fabrikant levert een tekening van het layoutschema van de funderingen om de constructie van het huis te ondersteunen.

Vloerplan

MHL Single Lodge

De MHL Single Lodge is een elegante onder architectuur ontworpen compacte prefab woning. De bruto vloeroppervlakte is 50m2 en deze woning kan dus officieel als Tiny House worden aangemerkt. De Single Lodge kan worden uitgevoerd met één of twee slaapkamers en / of nog een mezzanine welke als extra slaapruimte of bergruimte kan dienen. De woning is volledig voorzien en standaard afgewerkt met underlayment wanden en plafonds waarin inbouwspots zijn verwerkt. Bij de keuze voor materialen wordt zoveel mogelijk gekozen voor duurzame, natuurlijke en herbruikbare materialen. Zo is er gekozen voor hoogwaardige grenenhouten kozijnen die onderhoudsarm zijn en extra benadrukken dat het om een van hout gebouwde woning gaat. De standaard vloerafwerking is marmoleum wat ook een natuurlijk product is. De MHL Single Lodge wordt volledige geprefabriceerd waardoor er geen assemblage op lokatie meer plaatsvindt. Je dient deze prachtige woning alleen nog aan te sluiten op water, afvoer en elektra en uiteraard te voorzien van meubilair. Het formaat van de Single Lodge kan in beperkte mate worden aangepast om de woonruimte te verkleinen danwel te vergoten. Dit prachtige compacte prefab huis kan conform Bouwbesluit en BENG worden opgeleverd. Het is daarnaast uitermate geschikt als fraaie mantelzorgwoning of kangoeroewoning.

Prijzen zijn altijd 'vanaf' prijzen en gebaseerd op de beschreven specificaties.

 • Afmetingen 12,6 meter x 3,95 meter
 • Oppervlakte 50 m2
 • Basis prijs €119.500
119.500ex BTW
Ex transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

  Compact housing

  Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

  Smart, Sustainable, Plug & Play
  Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.