Mini for 2 - Compact Housing

Mini for 2

Lengte 6 meter
Breedte 2,5 meter
Hoogte 2,5 meter
Oppervlakte 15
Turn Key levering

De Mini for 2 wordt plug & play geleverd. Dat wil zeggen dat deze module volledig geprefabriceerd per vrachtwagen naar de lokatie wordt getransporteerd. Er dient een vlakke ondergrond / fundering met voldoende draagkracht aanwezig te zijn. Stelconplaten zijn in veel gevallen voldoende. Er dienen aansluitpunten voor water, elektriciteit en riolering aanwezig te zijn. Middels een kraan wordt de Mini for 2 op de fundering geplaatst.

Materialen Exterieur

De wand- en dakconstructie is gemaakt van massief 60 mm CLT / cross laminated timber met isolatie van 50mm mineraal wol (U=0,516W/m2k). De wanden aan de buitenzijde zijn bekleed met latten van lariks. De vloer is van 130mm EPS isolatie panelen (U=0,217W/m2k). Het dak is bekleed met Bitumen Tegola Canadese. PVC kozijnen voorzien van dubbel glas.

Binnenafwerking

Keuken voorzien van keramische kookplaat met twee ringen en een koelkast met vriesvak. Betegelde badkamer met douche, toilet en wastafel. Standaard voorzien van PVC vloer met elektrische vloerverwarming, 7 LED lampen en 10 stopcontacten.

Tijdlijn

De Mini for 2 heeft een productietijd van 12 - 14 weken.

Kenmerken
Verzending

Transport vindt plaats per vrachtwagen. Op lokatie dient een kraan de module op de fundering te plaatsen.

Vloerplan

Mini for 2

 • Afmetingen 6 meter x 2,5 meter
 • Oppervlakte 15
 • Basis prijs €39.500
39.500ex BTW
Ex transport, prijzen gelden alleen voor Nederland

  Compact housing

  Compacte pre-fab woningen en kantoorunits.

  Smart, Sustainable, Plug & Play
  Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.