Gerealiseerde projecten - Compact Housing

Gerealiseerde projecten

Gerealiseerde Projecten met Tiny Houses, prefab woningen, cabins en thuiskantoren

Compact Housing heeft op verschillende geweldige locaties prachtige compacte woningen, cabins en thuiskantoren gerealiseerd. Op deze pagina vind je enkele van onze afgeronde projecten die verspreid zijn over mooie bestemmingen in met name Nederland. Verschillende van deze bestemmingen kan je bezoeken en je kan er in sommige gevallen verblijven zodat je jouw gewenste Compacte Woning kan ervaren.

Buitenplaats de Zeeuwse Liefde

Bij het kleinschalige boutique resort De Zeeuwse Liefde hebben we twee ÖÖD Houses, een MHL Lodge 30 en acht MHL Single Lodges geplaatst. De MHL lodges met het kenmerkende lessenaarsdak en knikramen zijn voorzien van sedum daken. Alle cabins hebben een prachtig uitzicht over het landschap. De Zeeuwse Liefde is een geweldige plek om te verblijven en deze prefab woningen te ervaren.

Vakantiepark De Ijsvogel in Voorthuizen

Vijf Tiny Wellness Cabins geplaatst De Tiny Wellness Cabins zijn een variatie op de grote MHL Wellness Lodge. Voorzien van een bubbelbad en Sun Shower. Een loungeraam om lekker in te chillen en een boek te lezen.

Designer cabins en Scandi huizen bij Resort De Wilsumer Berge

Net over de grens bij Hardenberg ligt vakantiepark de Wilsumer Berge. Een heel ruim opgezet park met veel natuurlijk schoon. Nokken 29 en Nokken 18, ÖÖD Houses en verschillende Scandi prefab huizen.

Dit ruim opgezette park, omgeven door natuurlijk schoon, is de thuisbasis van enkele van onze designer cabins. Van de Nokken 29 en Nokken 18 tot twee ÖÖD Houses en verschillende Scandi prefab huizen. In al deze cabins kan je zelf verblijven, dus boek je verblijf en ontdek de magie van onze gerealiseerde projecten op vakantiepark de Wilsumer Berge.

Tiny House vakantiepark Basecamp Ijmuiden

Bij Ijmuiden aan Zee ligt een uniek kleinschalig Tiny House vakantiepark genaamd Basecamp. Compact Housing heeft een aanzienlijk aandeel gehad in de realisatie van dit op zeer duurzame leest geschoeide park. Je vind hier circa 35 compacte prefab woningen en cabins waaronder ÖÖD Houses, Tiny Villa’s, Eco Cabins en Tiny Suites. Er is geen betere plek dan aan zee de kwaliteit van onze compacte woningen te testen. Ondanks het zout, de wind en het stuivende zand staan alle woningen er nog altijd fantastisch bij.

Buitenplaats de Vinckeboom – huisjes in het bos

Buitenplaats de Vinckeboom is een betoverende locatie midden in het bos; de perfecte plek om onze woningen te plaatsen. Hier, te midden van de rust en schoonheid van de natuur, vind je al een aantal unieke door Compact Housing geplaatste cabins.

Je vindt hier onder andere een Double Lodge, een ruim en comfortabel toevluchtsoord met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Daarnaast hebben we hier twee Single Lodges geplaatst, elk met hun eigen charme en karakter.

 

Bij Compact Housing streven we ernaar om unieke en prachtige woningen te creëren op de meest adembenemende locaties. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze projecten of om te beginnen met het plannen van jouw eigen compacte droomhuis op een mooie locatie.

Neem contact op met ons team voor meer informatie.

 

Compact housing

Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

Smart, Sustainable, Plug & Play
Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.