ENA Tiny House - Compact Housing

ENA Tiny House

Stijlvolle prefab tiny houses in de natuur

Welkom in de wereld van ENA waar een modern concept van tiny houses wordt geboden. ENA is geboren tijdens de COVIDpandemie, toen mensen troost zochten in de natuur en huizen wilden die een nauwere verbinding met het buitenleven bieden.

Wonen en recreeren in een tiny house brengt een gevoel van vrijheid, eenvoud en flexibiliteit. ENA-huizen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een verscheidenheid aan mensen, van mensen die op zoek zijn naar een minimalistische levensstijl tot mensen die op zoek zijn naar een weekendje weg of een vakantiehuis.

ENA tiny houses zijn niet alleen betaalbaar en milieuvriendelijk, maar ook stijlvol en functioneel. ENA biedt een verscheidenheid aan ontwerpen en lay-outs die kunnen worden aangepast aan uw unieke behoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een knus huisje in het bos of een strak modern huis in de stad, wij hebben een tiny house dat past bij jouw stijl en budget.

ENA heeft als doel om betaalbare woningen te bieden die toegankelijk zijn voor mensen van alle rangen en standen. Deze tiny houses zijn niet alleen een plek om te wonen, maar een manier om te leven op jouw voorwaarden, met vrijheid, eenvoud en duurzaamheid.

Naast de inzet voor duurzaamheid hechten wij ook veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun tiny house aan hun behoeften voldoet en hun verwachtingen overtreft. Het ENA team van experts is toegewijd om het hoogste niveau van service te bieden, van ontwerp en constructie tot levering en installatie.

Compact housing

Tiny houses, pre-fab woningen en kantoorunits.

Smart, Sustainable, Plug & Play
Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.