Duurzaamheid - Compact Housing

Duurzaamheid

De traditionele bouwsector is wereldwijd verantwoordelijk voor zo’n 5 procent van de jaarlijkse CO2-uitstoot. Dit moet uiteraard anders en de oplossing voor duurzaamheid is simpel en ligt voor de hand. Tot tweehonderd jaar geleden was de bouw van woningen grotendeels circulair en biobased en we zullen weer gebruik moeten maken van technologieën die destijds werden toegepast, uiteraard op een gemoderniseerde wijze.

Houtbouw, houtskeletbouw is bijvoorbeeld een uiterste methode rondom duurzaamheid. Hout is van nature al circulair, aangezien het CO2 opslaat en uiteraard vanzelf groeit. Daarnaast kan er makkelijk gebruik worden gemaakt van veel andere natuurlijke materialen, schone energie en de pre-fab bouw methode. Het aanbod huizen van Compact Houses is met zorg geselecteerd en hebben allemaal een minimale footprint. Op deze manier heb je de beschikking over een tijdelijke of noodwoning, thuiskantoor, crisisopvang of compacte woning waarbij duurzaamheid voorop staat.

Compact housing

Compacte pre-fab woningen en kantoorunits.

Smart, Sustainable, Plug & Play
Wij bieden fraai ontworpen tiny houses voor wonen, werken of recreatie. Deze compacte woningen worden turn-key geleverd. Op locatie dient slechts water en elektriciteit te worden aangesloten.